Kik vagyunk?

Az ABK TRADE KFT munkaruházattal munkavédelmi eszközökkel, szerszámokkal, szerszámgépekkel foglalkozó cég. Célunk a piac igényeinek megfelelő, gyors pontos, megbízható kiszolgálás, helyszínre történő szállítással, adott esetben akár már a megrendelés napján is.

Az Abk Trade Kft egy 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Tevékenységünk kisgépek szerszámok, szerszámgépek értékesítésével kezdődött. Árukészletünk a mindenkori vásárlói igényeknek és a piacon megjelenő új beszállítók egyre szélesebb kínálatának megfelelően, folyamatosan bővül. Napjainkra szinte a legtöbb iparág területén előforduló szerszám, kisgép, fogyóanyag és kiegészítő felszerelés elérhető a kínálatunkban.(Melyek rövid időn belől webáruházainkban is megjelennek. Addig kérjen információt telefonon, vagy e-mailben.)

Ezen túlmenően a felmerűlő munkavédelmi és munkaruházati igények kielégítésére is fontos hangsúlyt fektettünk, ennek következtében hoztuk létre jelen webáruházunkat.

Az Abk Trade Kft tevékenységével lakossági és kisvállalkozói igényeket kíván kielégíteni, de kiemelt figyelmet fordítunk az ipari tevékenységet végző cégekkel történő folyamatos kapcsolattartásra is, melynek során a különféle felhasználói elvárásoknak megfelelően tudjuk a felmerülő igényeket naprakészen kielégíteni. Ehhez értékesítési és hegesztéstechnikai szakember munkatársunk nyújt segítséget.

Tegyen próbára minket, ha hosszútávú jólműködő partneri kapcsolatra vágyik!

Csapatunk

 
 

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

x
Weboldalunkon sütiket (cookies) használunk a jobb felhasználói élmény érdekében. Adatvédelmi tájékoztató Rendben